Privacy, cookies en Algemene Voorwaarden

 

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) informeer ik je hier graag over welke gegevens Happy Hazy van jou verzamelt en waarom.

Gegevens van Happy Hazy
Happy Hazy
Noordvaarder 42
2134XZ Hoofddorp

melanie@happyhazy.nl
www.happyhazy.nl

KVK 55695132
BTW NL002213355B89

Privacy Verklaring

Welke gegevens worden verzameld?
Bij het invullen van het contactformulier op de website wordt naar de volgende persoonsgegevens gevraagd: jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Deze gegevens dienen als contactmiddel.

Bij boeking van een mentorsessie of mentortraject dient een vragenlijst ingevuld te worden. Hierin worden de wensen voor onze samenwerking vastgelegd. In het kader van die wensen vraagt Happy Hazy, naast nogmaals jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer, ook om jouw adresgegevens. De gegevens zijn noodzakelijk om de diensten uit te voeren.

Worden mijn gegevens gedeeld of bewaard?
Jouw gegevens komen na het invullen van de betreffende formulieren direct in de mailbox van Happy Hazy: zowel op de server van mijn webhost Antagonist als de server van Google via waar mijn e-mail loopt. Daar vormen ze samen een klantenbestand en tevens de administratie van Happy Hazy. NAW gegevens, telefoonnummers en e-mailadressen worden overgenomen op de factuur die naar jou als klant verstuurd wordt. Deze factuur wordt gedeeld met mijn boekhoudsysteem: Kees de Boekhouder.

Als je betaalt voor de diensten van Happy Hazy worden jouw bankgegevens verwerkt. Happy Hazy is wettelijk verplicht om hiervan een administratie aan te leggen en te bewaren.

Jouw persoonsgegevens worden meegenomen in de backup van Happy Photographer op de volgende plekken: externe harde schijf, Backblaze en Dropbox.

Jouw gegevens worden voor de volgende termijn bewaard:
– Antagonist: tot twee jaar na de samenwerking
– Google: tot twee jaar na de samenwerking
– Happy Photographer: tot zeven jaar na de samenwerking (of zolang als nodig voor de bedrijfsvoering)
– Kees de Boekhouder: tot zeven jaar na de samenwerking (of zolang als nodig voor de bedrijfsvoering)
– Externe harde schijf: tot zeven jaar na de samenwerking (of zolang als nodig voor de bedrijfsvoering)
– Backblaze: tot twee jaar na de samenwerking
– Dropbox: tot zeven jaar na de samenwerking (of zolang als nodig voor de bedrijfsvoering)

Jouw gegevens worden op alle platformen door een sterk wachtwoord beschermd.

Worden mijn gegevens gedeeld of bewaard?
Jouw gegevens komen na het invullen van de betreffende formulieren direct in de mailbox van Happy Hazy op de servers van Antagonist en Google. Daar vormen ze samen een klantenbestand en tevens de administratie van Happy Hazy. De gegevens worden voor tot twee jaar na de samenwerking in de mailbox van Happy Hazy opgeslagen. Jouw gegevens worden beschermd door een sterk wachtwoord zowel op WiFi verbinding, de computer als de mailbox van Happy Hazy.

Welke rechten heb ik?
Je hebt te allen tijde het recht om jouw eigen gegevens in te zien, te corrigeren en aan te vullen of op verzoek te laten verwijderen. Ook bestaat het recht op dataportabliliteit: je mag jouw eigen gegevens – gedeeld met Happy Hazy – opvragen en delen met andere organisaties. Tevens heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je niet tevreden bent over de manier waarop Happy Hazy met jouw persoonsgegevens omgaat.

Analytische ookies
Happy Hazy gebruikt Google Analytics om statistieken bij te houden. Google Analytics plaatst analytische cookies, waarmee Happy Hazy inzicht krijgt in hoe bezoekers de website gebruiken, en hoe de website kan worden verbeterd. Google Analytics is privacyvriendelijk ingesteld conform de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat betekent dat Happy Hazy een bewerkersovereenkomst heeft gesloten met Google, de laatste cijfers van jouw IP-adres worden afgeschermd, en geen gegevens worden gedeeld met Google. Ook maakt Happy Hazy geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de cookies van Google Analytics. Door deze instellingen is het niet vereist om jouw toestemming te vragen voor deze cookies. Wel wil ik je erop wijzen dat je ervoor kunt kiezen om cookies te weigeren in jouw browserinstellingen of te verwijderen uit jouw browser. Ook kun je cookies van specifieke partijen uitzetten via www.youronlinechoices.eu.

Via browser afmelden
Wil je op de Happy Photographer website niet gevolgd worden? Er is de mogelijkheid de browser plugin Ghostery te downloaden. Daarin kun je per website, of voor alle websites, aangeven welke tools jou wel en niet mogen volgen.

Algemene voorwaarden

Op alle samenwerkingen en de daaruit voortvloeiende foto’s zijn de Algemene Voorwaarden van Happy Hazy van toepassing. De hier gepubliceerde voorwaarden zijn slechts een indicatie. De meest up-to-date versie ontvang je met jouw boeking.

Let's connect on Instagram