reviews

Hadassah zegt:

"Het mentortraject van Melanie heeft mij zoveel gegeven. Toen ik met haar belde om te vertellen dat ik onzeker was en niet wist of ik het wel aandurfde om voor de fotografie te kiezen, heeft zij mij overtuigd om te kiezen voor mijn passie!

 

Ik had altijd het gevoel dat ik niet iemand zou zijn die een eigen bedrijf zou hebben en nu, een half jaar later, is dat toch gewoon zo! Ik heb heel veel geleerd over het oprichten van een eigen bedrijf maar ook juist heel erg veel over mezelf.

 

Melanie is rustig en heel lief en zorgt er echt voor dat het traject iets van jou wordt. Melanie geeft je af en toe een liefdevolle schop onder je kont en helpt je ontwikkelen. In het half jaar heb ik gedaan waar ik waarschijnlijk zelf zoveel langer over had gedaan. Dit is niet alleen een investering in je bedrijf maar echt een investering in jezelf die het dubbel en dwars waard is!"

Recensie over Happy Hazy

Jessica zegt:

"Vol dromen en ambities maar niet de mogelijkheid hebben om door te pakken wegens tijdgebrek, onzekerheid, verkeerde focus en de alledaagse afleidende drukte: het volgen van een mentortraject bij Melanie was daarom een logische keuze. Melanie begrijpt exact waar je naar toe wilt, helpt je concretiseren, plannen te maken en dromen uit te schrijven. Ik had in mijn eentje zoveel langer gedaan over de weg die ik nu samen met haar heb bewandeld.

 

Aan de hand meegenomen worden en een stok achter de deur hebben, werkt goed en brengt je snel bij de eerste resultaten. Erg fijn is ook de mate van persoonlijkheid tijdens de sessies en de ruimte die er is om zelf te bepalen wat je behandeld wilt hebben. In 6 maanden heb ik niet alleen mijn doel bereikt, maar ook een duidelijke focus, plannen voor het komende jaar gemaakt en ben ik een boel nieuwe kennis over mijzelf rijker geworden."

Daphne Duppen op het strand

Daphne zegt:

"Melanie laat je in jezelf geloven. Ze voelt goed aan wat je nodig hebt, zorgt voor ontspannen sparring-sessies en laat voldoende ruimte voor eigen inbreng. Melanie is informeel, vriendelijk, geïnteresseerd en oprecht.

 

Voor mij was eigen ondernemerschap een heel nieuwe wereld waar zij mij in meegenomen heeft met een effectief en efficiënt plan van aanpak op maat. Wat ik heel prettig vind is dat Melanie het laagdrempelig en dicht bij jezelf houdt waardoor je echt uit je kracht gaat ondernemen.

 

Het mentortraject heeft mij veel meer gebracht dan dat ik vooraf voor mogelijk had gehouden. Mijn wens is meer dan uitgekomen met het hebben van inmiddels 2 ‘up and running’ bedrijven. Daarnaast heb ik een bepaalde zelfverzekerdheid aangeleerd gekregen waardoor ik mezelf vaker uit mijn comfortzone durf te plaatsen."

Recensie over Happy Hazy

Jessica zegt:

"Ik begon aan het mentortraject bij Melanie omdat ik uit wilde zoeken of ik verder in de fotografie wilde. Fotografie is altijd een enorme hobby van mij geweest, maar ik durfde het nooit aan om echt de stap te zetten ermee verder te gaan.

 

Dankzij Melanie heb ik enorme vorderingen gemaakt. Ze heeft mij het zelfvertrouwen gegeven wél stappen te zetten. Omdat ondernemen voor mij een hele nieuwe wereld was, heeft ze mij vervolgens meegenomen door alle aspecten die komen kijken bij het opzetten van een eigen bedrijf.

 

Wat ik ontzettend fijn vond aan het traject is dat Melanie ervoor zorgt dat je heel erg bij jezelf blijft. Melanie stelt de juiste vragen, vraagt door en laat je nadenken wat jij echt belangrijk vindt en wat je wilt bereiken met jouw bedrijf. Daarnaast ben ik ook als persoon enorm gegroeid."

Let's connect on Instagram